Service & Verkstad

Boka service

En riktig service- & reparationsverkstad

En verkstad som är auktoriserad måste uppfylla de krav som tillverkaren ställer på en verkstad. Detta innebär att verkstaden skall se ut på ett visst sätt, vara utrustad med av tillverkaren godkänd verkstadsutrustning, ha alla de verktyg som krävs för att utföra samtliga reparationer på bilen. Vidare skall dessa verktyg uppfylla tillverkarens kvalitetskrav.

Verkstaden skall följa tillverkarens krav på personalbemanning så att kunden kan servas enligt tillverkarens önskemål.

Audi Service och verkstad

När du väljer att serva eller reparera din Audi hos oss kan du vara säker på att du har valt en verkstad med hög kompetens, rätt utrustning och som bara använder Audi Originaldelar. Våra tekniker utbildas i den senaste tekniken kontinuerligt och har tillgång till alla specialverktyg och utrustningar som krävs för att på bästa sätt ta hand om din Audi. Kort sagt, vi kan din Audi.

Audi Originalservice

Vi servar dig och din Audi, dessutom ser vi till att eventuella uppdateringar eller förbättringar som Audi lanserat genomförs vid besöket om så önskas.
Läs mer om Audi Originalservice här:

Audi Originalservice

Audi Mobilitetsgaranti

När du väljer att serva din Audi hos oss och väljer något av Audi Originalservicekoncepten Grundservice/Longlifeservice ingår automatiskt Audi Mobilitetsgaranti helt kostnadsfritt, läs mer om Audi Mobilitetsgaranti här:

Audi Mobilitetsgaranti

Audi Basservice och erbjudanden för lite äldre bilar

Börjar din Audi bli lite äldre? Ta kontakt med våra servicerådgivare så berättar de mer om fördelaktiga erbjudanden.

Audi Basservice

Audi Serviceavtal

Ta full kontroll över dina servicekostnader med Audi Serviceavtal, du kan teckna Audi Serviceavtal fram till dess att första service ska genomföras, läs mer om Audi Serviceavtal här:

Audi Serviceavtal

Dela upp kostnaden

Hos oss kan du dela upp kostnaden på 12 månader med ditt Audikort, helt utan ränta och avgifter! 

Har du inte skaffat kortet ännu kan du ansöka online eller läsa mer här:

Läs mer