Service & Verkstad

Boka service

En riktig service- & reparationsverkstad

En verkstad som är auktoriserad måste uppfylla de krav som tillverkaren ställer på en verkstad. Detta innebär att verkstaden skall se ut på ett visst sätt, vara utrustad med av tillverkaren godkänd verkstadsutrustning, ha alla de verktyg som krävs för att utföra samtliga reparationer på bilen. Vidare skall dessa verktyg uppfylla tillverkarens kvalitetskrav.

Verkstaden skall följa tillverkarens krav på personalbemanning så att kunden kan servas enligt tillverkarens önskemål.

Dela upp kostnaden 

Hos oss kan du utan extra kostnader dela upp betalningen på 12 månader utan extra kostnad.

Läs mer och ansök om Skodakortet här:

Skoda kortet

Skoda Service och verkstad

När du väljer att serva eller reparera din Skoda hos oss kan du vara säker på att du har valt en verkstad med hög kompetens, rätt utrustning och som bara använder Skoda Originaldelar. Våra tekniker utbildas i den senaste tekniken kontinuerligt och har tillgång till alla specialverktyg och utrustningar som krävs för att på bästa sätt ta hand om din Skoda. Kort sagt, vi kan din Skoda.

Skoda Originalservice

Vi servar dig och din Skoda, dessutom ser vi till att eventuella uppdateringar eller förbättringar som Skoda lanserat genomförs vid besöket om så önskas. Läs mer om Skoda Originalservice här:

Skoda Orignalservice

Skoda Mobilitetsgaranti

När du väljer att serva din Skoda hos oss och väljer något av Skoda Originalservicekoncepten Grundservice/Longlifeservice ingår automatiskt Skoda Mobilitetsgaranti helt kostnadsfritt, läs mer om Skoda Mobilitetsgaranti här: 

Skoda Mobilitetsgaranti

Skoda Basservice och erbjudanden för lite äldre bilar

Börjar din Skoda bli lite äldre? Ta kontakt med våra servicerådgivare så berättar de mer om fördelaktiga erbjudanden.

Skoda Basservice

Skoda Serviceavtal

Ta full kontroll över dina servicekostnader med Skoda Serviceavtal, du kan teckna Skoda Serviceavtal fram till dess att första service ska genomföras, läs mer om Skoda Serviceavtal här:

Skoda Serviceavtal privatSkoda Serviceavtal företag