Service & Verkstad

Boka service

En riktig service- & reparationsverkstad

En verkstad som är auktoriserad måste uppfylla de krav som tillverkaren ställer på en verkstad. Detta innebär att verkstaden skall se ut på ett visst sätt, vara utrustad med av tillverkaren godkänd verkstadsutrustning, ha alla de verktyg som krävs för att utföra samtliga reparationer på bilen. Vidare skall dessa verktyg uppfylla tillverkarens kvalitetskrav.

Verkstaden skall följa tillverkarens krav på personalbemanning så att kunden kan servas enligt tillverkarens önskemål.

Dela upp kostnaden 

Hos oss kan du utan extra kostnader dela upp betalningen på 12 månader utan extra kostnad.

Läs mer och ansök om Seatkortet här:

SEAT Kortet

SEAT Service och verkstad

När du väljer att serva eller reparera din Seat hos oss kan du vara säker på att du har valt en verkstad med hög kompetens, rätt utrustning och som bara använder Seat Originaldelar. Våra tekniker utbildas i den senaste tekniken kontinuerligt och har tillgång till alla specialverktyg och utrustningar som krävs för att på bästa sätt ta hand om din Seat. Kort sagt, vi kan din Seat.

SEAT Originalservice

Vi servar dig och din Seat, dessutom ser vi till att eventuella uppdateringar eller förbättringar som Seat lanserat genomförs vid besöket om så önskas. Läs mer om Seat Originalservice här:

SEAT Originalservice

SEAT Mobilitetsgaranti

När du väljer att serva din Seat hos oss och väljer något av Seat Originalservicekoncepten Grundservice/Longlifeservice ingår automatiskt Seat Mobilitetsgaranti helt kostnadsfritt, läs mer om Seat Mobilitetsgaranti här: 

SEAT Mobilitetsgaranti

SEAT Basservice och erbjudanden för lite äldre bilar

Börjar din Seat bli lite äldre? Ta kontakt med våra servicerådgivare så berättar de mer om fördelaktiga erbjudanden.

SEAT Serviceavtal

Ta full kontroll över dina servicekostnader med Seat Serviceavtal, du kan teckna Seat Serviceavtal fram till dess att första service ska genomföras, läs mer om Seat Serviceavtal här:

SEAT Serviceavtal