Service & Verkstad

Boka service

En riktig service- & reparationsverkstad

En verkstad som är auktoriserad måste uppfylla de krav som tillverkaren ställer på en verkstad. Detta innebär att verkstaden skall se ut på ett visst sätt, vara utrustad med av tillverkaren godkänd verkstadsutrustning, ha alla de verktyg som krävs för att utföra samtliga reparationer på bilen. Vidare skall dessa verktyg uppfylla tillverkarens kvalitetskrav.

Verkstaden skall följa tillverkarens krav på personalbemanning så att kunden kan servas enligt tillverkarens önskemål.

Dela upp kostnaden

Hos oss kan du dela upp kostnaden på 12 månader med ditt Volkswagenkort, helt utan ränta och avgifter! 

Har du inte skaffat kortet ännu kan du ansöka online eller läsa mer här:

Läs merAnsök online

Volkswagen Service och verkstad

När du väljer att serva eller reparera din Volkswagen hos oss kan du vara säker på att du har valt en verkstad med hög kompetens, rätt utrustning och som bara använder Volkswagen Originaldelar. Våra tekniker utbildas i den senaste tekniken kontinuerligt och har tillgång till alla specialverktyg och utrustningar som krävs för att på bästa sätt ta hand om din Volkswagen. Kort sagt, vi kan din Volkswagen.

Volkswagen Originalservice

Vi servar dig och din Volkswagen, dessutom ser vi till att eventuella uppdateringar eller förbättringar som Volkswagen lanserat genomförs vid besöket om så önskas.

Volkswagen Mobilitetsgaranti

När du väljer att serva din Volkswagen hos oss och väljer något av Volkswagen Originalservicekoncepten Grundservice/Longlifeservice ingår automatiskt Volkswagen Mobilitetsgaranti helt kostnadsfritt, läs mer om Volkswagen Mobilitetsgaranti här:

Volkswagen Mobilitetsgaranti

Volkswagen Basservice och erbjudanden för lite äldre bilar

Börjar din Volkswagen bli lite äldre? Ta kontakt med våra servicerådgivare så berättar de mer om fördelaktiga erbjudanden.

Volkswagen Serviceavtal

Ta full kontroll över dina servicekostnader med Volkswagen Serviceavtal, du kan teckna Volkswagen Serviceavtal fram till dess att första service ska genomföras, läs mer om Volkswagen Serviceavtal här:

Volkswagen Serviceavtal