Korttidsleasing

Börjessons Flexibel

Förfrågan

Bokningsförfrågan Börjessons Flexibel

1. Kontaktuppgifter

2. Bokningsuppgifter

Vi har tagit fram bilar i tre stycken storlekar uppdelat i kategorierna Liten, Mellan, Stor. Välj den som bäst passar dina behov. Är det ett specifikt märke, modell eller andra önskemål som du vill ha från Börjessons utbud så meddela oss i din bokningsförfrågan. Priserna som anges nedan är inklusive moms.

Välj manuell/automat
Välj önskat drivmedel
Välj ungefärlig hyresperiod
Välj mil / mån

Ev. ytterligare information som kan underlätta bokningsförfrågan.

Jag samtycker till nyhetsbrev och erbjudanden från Börjessons

Jag godkänner villkor för att behandla mina uppgifter* Sekretesspolicy

Enkelt ägande

Börjessons Flexibel

Börjessons Flexibel är det perfekta upplägget för dig som vill ha ett enkelt och transparent bilnyttjande. Du behöver ha bilen i minst tre månader, efter det väljer du själv när du ska lämna tillbaka bilen.

  • En månads uppsägningstid
  • Service, vinterdäck, ev verkstadsbesök
  • Skatt
  • Försäkring
  • 100 fria mil/månad ingår i grundpriset

Smidigt

Inga oväntade kostnader

Som kund hos Börjessons Flexibel behöver du inte förhandla om månadsavgift eller betala kontantinsats. Du betalar en fast månadsavgift där allt är inkluderat, en transparent mobilitetslösning på dina villkor.

Passar alla

Privatperson eller Företag?

Börjessons Flexibel är en populär lösning för både privatpersoner och företag. Behöver du en bil över sommaren för att ta dig enkelt till sommarstugan eller har ditt företag en nyanställd där du inte vill binda upp dig på ett leasingavtal över lång tid? Oavsett vilket behov av mobilitet du har så finns Börjessons Flexibel här för att lösa det.