30 maj 2024

Audi quattro Cup i Ängelholm

Onsdag 29 maj avgjordes Audi quattro Cup på Ängelholms Golfklubb. En bana med fina fairways och greener som smakfullt placerats i skogsområdet strax utanför Munka Ljungby.

Just i maj är dock banan som allra finast då rhododendronbuskarna blommar och ger banan en helt fantastiks inramning. Lägg till en solig morgon och morgonpigga deltagare så får vi en kombination som är svårslagen.

Per-Ulrik Johansson var golfproffset på plats att försöka slå, som stod på ett korthål och utmanades av de tävlande. Han slog många fina slag som landade nära flaggan, men närmare än 30 cm kom han dock inte. Så den segern gick till en av våra kunder.

Drygt 70 spelare njöt av en fin golfdag och när resultatet summerades stod det klart att Jörgen Anderssons och Kristan Klintgaard vann en jämn tävling. Och det är ett segervant par som vunnit Audi quattro Cup några gånger tidigare. Börjessons skickar därmed ett par med finalrutin till finalen på Barsebäck i september.

Vi på Börjessons vill tacka både spelare och medarrangörer för en fantastisk dag.

Resultat Audi quattro Cup på Ängelholms GK 29/5
1. Jörgen Andersson och Kristian Kintgaard, 43 poäng.
2. Christer Strandqvist och Johannes Waldt, 43 poäng.
3. Kennet Lindkvist och Peter Streifert, 43 poäng.
4. Micael Johansson och Daniel Tellram, 42 poäng.
5. Martin Walfridsson och Thomas Ahlström, 41 poäng.
6. Christofer Tinnert och Martin Johansson, 40 poäng.
7. Anders Kjellin och Per Kjellin, 40 poäng.

Närmast hål
Hål 3. Anders Påhlman, 2,56 m.
Hål 13. Johannes Waldt, 2,03 m.
Hål 17. Peter Rosvall, 2,25 m.

PS. Vill ni spela Audi quattro Cup är ni välkomna att kontakta någon av våra säljare eller servicerådgivare för att kontrollera era kontaktuppgifter och se till att Event och Inbjudningar är ibockat i systemet. Ägare till Audi och kunder till Börjessons prioriteras.