24 april 2024

Bilhandeln digitaliseras

Den digitala kundresan

Privatleasingguiden: Funderar du på att privatleasa din nästa bil? Vår privatleasingguide ger dig all information du behöver för att förstå fördelarna med leasing och hur det kan vara ett kostnadseffektivt alternativ till traditionellt bilköp.

Vägen till ett köp: Oavsett om det är din första bil eller du är en erfaren bilköpare så guidar vi dig genom alla steg du behöver överväga. Från att välja rätt modell till att förstå finansieringsalternativen - vår guide gör processen tydlig och lättförståelig.

Guiderna nås direkt från vår hemsida. Tack vare det väljer du plats och tid utifrån vad som passar dig bäst. Vi har sett till att din resa mot ett tryggt köp är bekväm och tillgänglig var du än befinner dig.


CRM-system

För att ytterligare anpassa din upplevelse och erbjuda tjänster som verkligen svarar mot dina behov och önskemål har vi implementerat ett CRM-system. Det innebär att vi ser dina preferenser, tidigare interaktioner med oss och köphistorik. Tack vare det får vi en personlig kommunikation med dig och kan föreslå skräddarsydda erbjudanden som passar dig bäst.

Kundvårdsprogram

Vårt kundvårdsprogram är hjärtat i vårt engagemang för dig som kund. Vi ser till att du är väl informerad om allt som rör ditt bilägande - från tips & tricks till information om nya modeller och uppdateringar. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och nöjd under hela tiden som ägare till din bil och som kund hos Börjessons.

Säkerhet och integritet

Din säkerhet och integritet är av yttersta vikt för Börjessons. Vi använder ledande system och följer strikta dataskyddsprotokoll för att säkerställa att dina uppgifter är skyddade när du interagerar med oss online.

Vi är passionerade när det gäller att förbättra och förenkla din bilköpsupplevelse genom digital innovation. Vi guidar och stödjer dig på din väg mot den perfekta bilen. Välkommen att utforska vår digitala värld och upptäck hur enkelt, tryggt och tillfredsställande ett bilköp kan vara med rätt partner.