27 juni 2022

Come Together Skateboarding 2022

Hur fick du idén med Come Together Skateboarding?

– Jag kände att det var viktigt att bidra med det jag kan till samhället genom att motivera barn och unga till utomhusaktivitet, framförallt efter Corona. Jag har turnerat i Sverige och Europa för märken som Skatepro och Unable Skateboard och det som gett mig mest av att resa runt och åka skateboard är att få visa upp min åkning och inspirera andra till att utvecklas. Därför bestämde jag mig för att skapa en egen turnéform och ett event som tydligt ska förmedla budskapet att komma tillsammans och inspireras av varandras skateboardåkning, berättar Olle.

Har du förändrat något från 2021 års turné?

– Vi besöker andra städer i år men vi har samma fokus att förmedla skateboard på ett bra sätt och försöka skapa en bra trend som håller i sig även när vi åkt därifrån. Come Together Skateboarding har fått en ny logga för i år och tanken med det är att det ska synas vad turnén handlar om. Vi har priser ifrån Hifi-klubben Sverige, Nobe aloe vera, kläder från Come Together Skateboarding, klistermärken och skateboards från skatepro med mera.

Vad tycker du om bilen?

– Skoda Kodiaq RS är den bästa bilen på marknaden, enligt mig, för att den uppfyller alla mina krav på en bra turnébil. Den är rolig att köra och har ett snyggt och sportigt utseende både invändigt och utvändigt samtidigt som den har bra med packutrymmen. Den är också perfekt för min familj och alla mina fyra barn sitter bra eftersom det finns en tredje sätesrad i bilen som kan fällas upp och ner. LMR ser till att däcken ser grymma ut med däcktext och KP-Skylt har verkligen mött mina behov och idéer i utformningen av designen på bilen. Och tack vare Börjessons Bil, Däckcentrum och Ditec så är bilen alltid servad i toppklass!

Varför skall man besöka Come Together Skateboarding 2022?

– Vi spelar musik från Hifi-klubbens Soundboks (högtalare) och bjuder på show samtidigt som vi tar oss tid att åka tillsammans med barn, unga och vuxna som är på plats och som intresserar sig för skateboard. Vi har också pristävlingar för dom som vill vara med på det och där man har chansen att vinna verkligen fina priser. Jag skulle vilja säga att det finns något för hela familjen, avslutar Olle.

Turnéplan 2022:

2/7 - Trollhättan skatepark

3/7 - Falköping skatepark

4/7 - Skövde skatepark

5/7 - Jönköping skatepark

6/7 - Värnamo skatepark

7/7 - Varberg skatepark

8/7 - Alingsås skatepark

www.cometogetherskateboarding.se
Instagram: @cometogetherskateboarding #cometogetherskateboarding
Facebook: come Together Skateboarding

Team: Olle Blomqvist, Maite Louisy, William Gonzales Persson and Simon Svahn.