29 november 2022

Efterfrågan på begagnade bilar har ökat 

Kan man privatleasa en begagnad bil?  

– Ja, det går absolut att privatleasa en begagnad bil. På Börjessons hemsida ser man våra aktuella erbjudande och hittar du inte det du söker slår du oss en signal så hjälper vi dig.   

Hur ökar jag värdet på min bil vid inbyte?  

–  Ta hand om bilen genom att till exempel tvätta och städa den regelbundet och ta hand om eventuella småskador som uppstår. Serva alltid på en auktoriserad märkesverkstad, då utförs det med rätt verktyg och av certifierade tekniker med lång erfarenhet och gedigen utbildning vilket också ökar andrahandsvärdet.    

Finns det begagnade elbilar?  

– Absolut, just nu kan vi erbjuda flera olika el- och hybridbilar. Och samtidigt är efterfrågan stor så det gäller att vara på hugget.    

Vilka garantier gäller vid köp av begagnat?

– På utvalda bilar har vi 12 månaders garanti från DWA eller Audi approved. På övriga bilar kan man köpa till 12 månaders garanti från MRF. Annars gäller från 1 till 6 månaders garanti. Garantivillkoren finns alltid att läsa i köpekontraktet som signeras vid leverans.   

Hur många begagnade bilar har ni?

– Vi har just nu drygt 300 bilar ute till försäljning. Vi får in cirka 100 bilar i månaden så det kommer ut nya bilar på vår hemsida varje dag. 

Se samtliga bilar i lager