02 december 2021

Lokal sponsring ligger Börjessons varmt om hjärtat.

Rögle BK

Hockeyn flyger i Ängelholm

I våras spelade Rögle BK SM-final mot Växjö och hela Ängelholm färgades grönt i en osannolik hockeyyra. Rögle fick nöja sig med ett silver, men årets säsong har börjat starkt och laget ligger i toppen av SHL och drar fullsatt arena varje match. Börjessons har varit partner i många år och tidigare lagkapten Jakob Johansson jobbar som företagssäljare på Börjessons Bil i Ängelholm. Så förlåt oss om vi råkar brinna lite mer för Rögle här på Börjessons.

Guldeken

Galan är tillbaka!

Guldeken är Blekinges egen näringslivsgala som belönar goda prestationer med fina priser under festliga former. I år var galan tillbaka live med 400 deltagare som minglade och bjöds på middag och underhållning. Längs den röda mattan utanför Blekinge Convention Center stod bilarna från Börjessons snyggt uppställda. Konferencier var TV-profilen Kattis Ahlström och på scenen uppträdde Paul Ray, känd från bland annat Mello.

Mjällby AIF

Klubben som sätter Blekinge på kartan

Bollen är rund, en match i taget och allt kan hända i fotboll. Ja, fråga bara Mjällby AIF som gjort succé i Allsvenskan. Med en stark organisation och lojala spelare har klubben satt Blekinge på kartan och skapar stolthet för hela länet. Börjessons har varit med på resan och gläds åt framgångarna.

Lights in Alingsås

Ljusfestivalen lyser upp höstmörkret

Från oktober och fem veckor fram fylls Alingsås av besökare som vill uppleva den unika ljusvandringen i höstmörkret - på egen hand eller via en guidad tur. Caféer och restauranger har extraöppet kvällstid, butiker anordnar shoppingkvällar och föreningar och företag arrangerar kundkvällar. Löparlopp, utställningar och konserter är andra aktiviteter som tillkommer varje år. Börjessons har varit en trogen sponsor sedan starten.