04 augusti 2022

Norrvikens trädgårdar i Båstad 4–6 augusti

Under BotaniCar flyttar bilsalongen ut i det gröna. Framtidsvisionerna om en mer hållbar bilindustri bäddas in i grönska och de olika bilmodellerna visas på ett sätt man aldrig mött dem förut. Estetik blandas med debatt och samtalsforum kring framtidens teknik och hur vi på bästa sätt kan dra nytta av den. Det blir ett event som bjuder på ett varierande program innehållande allt ifrån modevisning, föreläsningar om färger & trender inom bil & design och intressanta föredrag där kända varumärken kopplas till resande. Lyssna till våra partners innovationsresor och tankar kring produktutveckling i en snabb föränderlig bransch. KAK (Kungliga Automobil Klubben) genomför paneldebatter om framtidens mobilitet med företrädare från branschorganisationer, näringsliv, politiker och media.

BotaniCar blir en upplevelse som blandar skönhet med teknik, innovation med design och lust med fakta. Ett motorevenemang som utgår från dagens trender och framtidsvisioner.

”Genom BotaniCar möjliggörs ett innovativt grepp inom bilvärlden som samtidigt passar perfekt i vår trädgård. Det känns väldigt bra”, säger Ingrid Lövkrona Ljunggren, evenemangsansvarig.

Audi

Därför är Audi med

Audi driver omställningen mot hållbar mobilitet, där design är en självklar del av den totala upplevelsen och innovativ teknik skapar förutsättningar. BotaniCar är ett spännande koncept där aktuella frågor får utrymme i en vacker miljö.

Volkswagen

Därför är Volkswagen med

BotaniCars- Ride for future och dess hållbarhetsfrågor och kvalitetstänkande ligger helt i linje med det som vi vill förknippas med då vår ambition på Volkswagen är att producera bilar med så lite klimatavtryck som möjligt. Att vi dessutom i denna unika miljö få möta människor i detta forum är en perfekt match.

Utställningsperiod: 4-6 augusti

BotaniCar är upplevelsen där innovation, teknik vävs ihop med natur, skönhet, spektakulär design och funktionalitet med lustfylldhet. Ett event med fokus på både fordon och trädgård som hyllar drömmen om frihet och en grön framtid.

Läs mer om Norrvikens trädgårdar – hemsida