27 maj 2024

Nu lanseras Originaldepån

Om Originaldepån

Originaldepån samlar 55 auktoriserade serviceanläggningar inom Volkswagengruppen. Vi fungerar som en förlängning av biltillverkaren och har data om din bil från tillverkning till nutid. Hos oss kan bilägare som kör Volkswagen, Skoda, Audi, Cupra, SEAT och Volkswagen Transportbilar få kvalificerad och specialiserad service, som i förlängningen leder till ett högre andrahandsvärde. Tillsammans genomför vi olika kampanjer för att skapa mervärde för er kunder.

Varför välja Originaldepån?

Kvalitet

Vi garanterar högkvalitativa produkter och tjänster som är godkända av
Volkswagen–gruppen. Det betyder att tillbehör, reservdelar och tjänster
uppfyller tillverkarens strikta standarder för kvalitet och säkerhet. Och vi använder oss alltid av originaldelar.

Anpassade lösningar

Vi erbjuder tillbehör och tjänster som är specifikt utformade för att passa och fungera optimalt med just din bilmodell. Det resulterar i att du behåller bilens ursprungliga egenskaper och prestanda.

Expertis

Vår personal har genomgått omfattande utbildningar och har kunskapen som krävs för att utföra service och ge råd om den bästa produkten eller tjänsten för just din bil.

Garanti och support

När du köper tillbehör eller tjänster från oss kan du dra nytta av utökade garantier och support direkt från tillverkaren.

Håller bilen uppdaterad

Vi har tillgång till de senaste programvaruuppdateringarna och tekniska uppgraderingarna från bilens tillverkare. Detta säkerställer att din bil alltid har tillgång till de senaste funktionerna och säkerhetsuppdateringarna.

Helhetslösningar

Vi erbjuder ofta paketlösningar som inkluderar service, tillbehör och andra tjänster till fördelaktiga priser. Detta kan ge en mer kostnadseffektiv och bekväm lösning för dig som är bilägare.

Dokumenterad service

När du servar din bil hos oss sätter vi en stämpel i den digitala serviceboken. Detta ger dig full koll på vad som utförts på din bil samtidigt som du ser till att bilen bibehåller sitt värde.

Mobilitetsgaranti

När du servar din bil hos oss med en så kallad Originalservice får du automatiskt vår Mobilitetsgaranti. Detta innebär att skulle olyckan vara framme, oavsett var i Europa du befinner dig, kan du känna dig trygg med att du alltid kommer att få hjälp.

Originalservice 4+ och 8+

Om din bil är mer än fyra år eller åtta år kan vi erbjuda allt som kommer med en Originalservice men till ett lägre pris. Du förlänger då bilens livslängd utan att tumma på bilens säkerhet – helt enkelt förlängd körglädje!


Läs mer om Originaldepån